Един от миноритарните акционери на Левски - Тръст Синя България, излезе с

...
Един от миноритарните акционери на Левски - Тръст Синя България, излезе с
Коментари Харесай

Дълговете на Левски са 15 млн. лева, без парите към Божков

Един от миноритарните акционери на Левски - Тръст Синя България, излезе с публична информация в своята Facebook ”страница по отношение на извършената среща преди няколко дни сред управлението на клуба и част от почитателите. В дълъг текст от Тръста обясниха тематиките, които са били разисквани, и показаха своите терзания за част от обстановката в клуба.

В изказването се отбелязва, че задълженията на Левски са над 15 милиона лв., като това не включва парите, дължими на компаниите на Васил Божков. Освен това от Синя България разкриват, че от срещата е станало ясно, че има значително вътрешно напрежение и съществени проблеми в управническата конструкция на клуба.

" Въпреки постигнатото от управлението, непосредствените и належащи задължения надвишават 15 000 000 лв., без да отчитаме размера на задълженията към компании свързани с Васил Божков
Тези отговорности съставляват извънредно сериозна тежест и действителна опасност за съществуването на Левски. Очевидно е, че погасяването им е непостижимо за клуба и за спонсора Palms Bet без намиране на най-малко още един или два огромни спонсора и продължение на интензивността на последователите ", написаха от Синя България.  















































--> -->
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР